Меблі VIP, інтернет-магазин
Не рекомендую
Згоден з відгуком

В мене замість хороших вражень зараз тільки бажання пошвидше забути про існування такої фірми.
Отже, розпочну свою довгу історію... Перш
е замовлення робили десь 2 роки тому, і в принципі якихось недоліків серйозних не було. Минулого року 24.09 замовили стільці, які отримали 20.11. На стільці був брак, про що відразу повідомили в вайбер, разом з фото. Нам ввічливо відповіли, що зв'яжуться з фабрикою для заміни стільця. І так, наступні дзвінки 16.01.20, 09.03.20 ніякого результату не принесли...Обіцянки кожного разу - свята, карантин, бла бла бла, чекайте...
Знову зателефонувала 16.07, відповіла жінка, яка не представилась (сервіс в нас такий...). Видно, що я не перший клієнт зі скаргами, бо представниця фірми явно має досвід заспокоювання злих клієнтів. Дуже гарно вже співає, дякує за розуміння, обіцяє все вияснити якнайшвидше і тримати в курсі справ...Але, поки сам не подзвониш, ніхто і не згадує. Минулого тижня отримала відповідь, наче мій товар вже в Україні і в п'ятницю буде відправлений до них. Так от, вже тиждень пройшов після того, ніякого зворотнього зв'язку.
Я сама підприємець і розумію як зараз важко вижити бізнесу, довго не хотіла писати коментарів, але це вже просто дістало. Я б собі не дозволила такого ставлення до клієнтів.
Жах, нікому не рекомендую звертатись до них. Бо в випадку якихось нюансів будуть вас за ніс водити і обіцянками годувати.

Замовлення: 10984

04.09.2020

Oksana Dmytryshyn

Відгуки

відмінний немає
нормальний немає