STOREinUA, магазин на Крещатике
Не рекомендую
Згоден з відгуком

Категорично не рекомендую даний магазин. Єдиний плюс магазину, це швидкість зворотнього зв'язу, хоча все і зрозуміло, хочуть аби поскоріше купили бракований товар. Купував телефон, перший тиждень працював відміно, доки не вийшло автоматичне оновлення програмного забезпечення і не злетіла прошивка, яка як виявилось спеціалісти сервісного центру даного магазину не взмозі відремонтувати. Коли прибув до сервісного центру, спеціаліст почав гуглити відео із функціоналом телефону, так як йому не відомо нічого про дану модель, що доводить відсутність знань про те, що продають і якої якості товар продається. Оформили заявку про залишення телефону та зафіксували помилку саме в роботі телефону (системі). Через 2 дня повідомляють після мого дзвінка, що діагностика пройшла і вони не можуть перепрошити телефон. На прохання замінити повідомили відразу, що телефон не має товарного вигляду, хоча відразу про це ніхто не говорив. Як виявилось для того, щоб не повертати кошти вони поцарапали роз'єм для зарядки та сказали, що так і було здано (в момент передачі телефону даний факт ними не зафіксований), що в свою чергу вказує на небажання йти на зустріч споживачу та допомогти у вирішенні проблеми. Коли дізналися, що я маю намір звертатись то відповідних органів для врегулювання питання, повідомили про перенаправлення телефону до сервісного спеціалізованого центру виробника. А покупець жди тиждень, два чи декілька місяців, не зрозуміло. Дирекція відповідно стоїть на стороні супер-фахівців, котрі навіть не можуть перепрошити телефон та вірять їм на всі сто процентів, що вони праві.
Висновок один, продати і допобачення. Поламалось, роби сам.

Менеджер: Максим
Замовлення: 310225

02.08.2023

Павел Хоменко
Не рекомендую
Згоден з відгуком

Ужасное обслуживание!!! Не рекомендую! Сломали телефон, вместо того чтобы починить!

Пришла в магазин на Арсенальной, спрашиваю сколько будет стоить заменить порт для зарядки так как телефон не заряжается, мне сказали 350 грн по времени за 1 час сделаем.

Я пошла за деньгами, возвращаюсь через 20 минут, ко мне вышел второй менеджер, описала ему проблему, он говорит - "Хорошо сделаем, стоимость 475 грн".
Говорю мне 20 минут назад говорили 350грн, вышел второй менеджер говорит хорошо за 350грн сделаем.
Отдала телефон, сказали прийти в 19.30.

Прихожу вечером, а мне говорят - "Там не в порте проблема, мы Ваш телефон отправили на Крещатик", говорю - "Как это? Почему вы меня не предупредили, я бы отказалась, мне сегодня нужно телефон забрать", в ответ на это я услышала - "У нас сегодня много клиентов, мы забыли, если успеете то можете забрать его на Крещатике "

То есть я из-за их халатности должна тратить свое время и ехать куда-то забирать свой телефон, потому что они забыли предупредить!
И еще они отправили его без моего соглашения, я не давала согласие на диагностику! И чтобы с ним что то еще делали кроме замены платы!

Забрала с Крещатика телефон, прихожу домой вставляю запасной аккумулятор, звоню по громкой связи и слышу что мой динамик рипит и тихо передает звук, включаю музыку и понимаю что динамик испорчен.

На следующий день звоню в магазин и говорю что мне испортили динамик, на что мне ответили -"Это не мы, он у Вас был испорчен мы же не проверили его", говорю - "Как это не вы если плата находиться под динамиком и вы не могли ее поменять если бы не сняли динамик".
Дальше менеджер на все отвечал стандартным ответом и падал на мороз мол это у вас было так!

Сдала в сервис чтобы мне починили телефон, а его поламали!! Еще и пришлось ездить за ним по Киеву, тратить на это свое драгоценное время!
Обслуживание ужасное!!
Не советую ни в коем случае!!

Замовлення: 71390

25.07.2019

marinabobrovnik.bad

Відгуки

відмінний немає
нормальний немає