Отличный магазин
Согласен с отзывом

Купував на mta квадрокоптер mavic pro, товар прийшов вчасно та неушкодженим. Дуже сподобалось спілкуватись з оператором. Перед покупкою хотів уточнити деякі нюанси, мені ввічло відповіли на всі питання, а їх в мене було не мало. Якщо коротко, то рекомендую даний магазин всім, хто хоче отримати якісний товар та високий рівень обслуговування !!!!

Менеджер: Валерія
Заказ: 82184
Степан, дякуємо що поділились враженнями! Для Вас тільки так і працюємо. Чекаємо на нові візити!

20.06.2018

stepanpetrrov
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Хороший сервіс і швидка доставка. Замовляв я безпровідну клавіатуру Nomi. Того ж дня товар вже був на новій пошті. Окрема подяка за оперативність. Менеджера Анна дуже привітна і терпелива. Обирали клавіатуру ми десь 20 хвилин. Сумуючи все це, можу радити всім цей магазин, за високий рівень ставлення до клієнта.

Менеджер: Анна
Заказ: 73644
Віталій, дякуємо за відгук! Цінуємо Вашу довіру та рекомендації. Заходьте частіше!

02.03.2018

Віталій Поливанюк
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Замовив фітнес браслет Xiaomi mi band 2. Замовлення прийшло вчасно, без пошкоджень. Покупкою дуже задоволений. Магазин дуже сподобався всім рекомендужю.

Менеджер: Нястя
Заказ: 74764
Дякуємо за приємний відгук. З вами приємно співпрацювати, бажаємо приємного користування та гарного настрою!)

27.02.2018

Євген Мельничук
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Купила нещодавно тут робот пилосос Ecovacs DEEBOT SLIM2 Grey. Дуже сподобалась професійна консультація стосовно товару, адже роботи пилососи ще не дуже популярні та інформації про них не дуже багато. Перед покупкою вагалась, але після консультації всі переживання зникли. Якість обслуговування супер та приємно що не тільки великі мережі, а й чернівецькі магазини пропонують такі новинки. А у мене тепер є помічник, яким я дуже задоволена!

Менеджер: Анастасія
Заказ: 73310
Тетяна, дякуємо за відгук! Раді що ви задоволені покупкою. Заходьте ще!

25.02.2018

Таня Масюк
Отличный магазин
Согласен с отзывом

Багато років, точніше сказати з 2011 року купую всю техніку саме в цьому магазині. Купували вже і ноутбук, смартфон - не один), планшет і багато іншого. Вся техніка належної якості і ніяких проблем не доставляла. Обслуговування в магазині завжди на вищому рівні, консультанти грамотно відповідають на всі питання, завжди порадять і допоможуть підібрати оптимальний варіант. Повернення товару так само не проблематичне, одного разу купили смарт годинник, але дитина не захотіла його носити, вирішили їх повернути в магазин. Годинники взяли і одразу повернули гроші. Одним словом чудовий магазин.

Менеджер: Людмила
Заказ: 58651
Марина, дякуємо за відгук! Цінуємо наших постійних гостей. Завжди раді Вашим візитам!

29.12.2017

Марина Куцло

Отзывы

нормальный нет
не рекомендую нет