Легкі, енергоефективні м'ясорубки застосовуються для домашнього приготування їжі. Агрегати швидко подрібнюють м'ясо, рибу, птицю на соковитий фарш. Це дозволяє контролювати якість та свіжість продукту, уникаючи добавок та консервантів, які можуть бути присутніми у магазинному товарі. Ми розповімо, як вибрати найкращий варіант для вашого бюджету та потреб.
Для обробки твердого м'яса достатньо агрегату потужністю до 400-450 Вт.
На що звертати увагу.
Приділяйте увагу розмірам та ємності м'ясорубки, особливо якщо у вас обмежений простір на кухні або потрібно обробляти великі обсяги продуктів.
Правильне використання та догляд за електром'ясорубкою дозволить роками використовувати прилад без заміни деталей.
Малопотужні моделі доступні за нижчою ціною, що може бути важливим фактором для тих, хто обмежується бюджетом. Завдяки невеликій потужності, вони простіше в управлінні та обслуговуванні. Додаткові плюси:
Не позбавлені електром'ясорубки до 400 Вт та деяких недоліків. Можуть мати обмежену здатність до обробки продуктів, що може призвести до більш повільної роботи.
Електром'ясорубка Bosch MFW 2500W – одна з найкращих на ринку, відрізняється гарною продуктивністю та довгим терміном експлуатації. Модель комплектується міцними ножами, які зберігають гостроту до 2 років під час щоденного використання.
Panasonic MK-MG1501WTQ – надійна модель середнього цінового сегмента, легко подрібнює тверде м'ясо (яловичина) з продуктивністю 1.5 кг/хв, 3 насадки для фаршу, залежно від того, який консистенції необхідний готовий продукт.
Електром'ясорубка Белвар Помічниця КЕМ-П2У-302-10 – вибір покупців 2023. Найекономічніша модель потужністю 220 Вт, за рахунок функції реверсу швидко подрібнює м'ясо і легко очищається. Зручні насадки для ковбас, печива, фаршу.
Adler AD 4131 – одна з найфункціональніших моделей, є насадки для фаршу (3 диски), терка, для шатківниці (1 шт), ковбас (2 шт), кеббе, для вичавлювання соку. Потужності 150 Вт достатньо для швидкого подрібнення продуктів.
Завершує рейтинг електром'ясорубка Kenwood MG450. Це високопродуктивний агрегат (подрібнює 2 кг твердого м'яса за 1 хв), велика кількість насадок: фарш, ковбаса, кеббе, великий лоток.
При порівнянні різних моделей враховують параметри, такі як ціна, потужність, функціональність, матеріали, з яких виготовлені, додаткові опції та інше. Розглянемо кілька ключових аспектів.